Meistä

OOJA Displays on muotoilijapariskunnan Noora Sallasmaan ja Janne Norokydön vuonna 2020 perustama kalustebrändi.
Sallasmaa & Norokytö ovat suunnitelleet parin vuosikymmenen ajan suomalaisille huippubrändeille myymälöitä ja kalusteita. Oojan kalusteiden suunnittelun lähtökohtina ovat vuosien aikana ilmenneet yritysten tarpeet ja toiveet, jotka ovat huomioituna Oojan koottavissa, kompakteissa ja brändättävissä kalusteissa.
Sallasmaa & Norokytö työskentelevät keskellä Suomen maaseutua, 100-vuotta vanhassa maalaistalossa Sauvossa. He arvostavat käsityöperinteitä, laatua, ajattomuutta ja haluavat tukea toiminnallaan kestävää kehitystä. Oojan tuotannossa on hyödynnetty vain paikallisia ja kotimaisia käsityön ammattilaisia ja pienyrityksiä. Kalusteiden materiaalivalinnoissa on pyritty huomioimaan parhaalla mahdollisella tavalla ympäristöystävällisyys.
Kalusteet eivät edusta perinteistä myyntikalusteiden järeää ja ilmeetöntä olemusta vaan muotoilullaan erottuvat ympäristöstä. Oojan rento ja lähestyttävä muotoilu mahdollistavat sen että kalusteet istuvat hotellien, ravintoloiden, toimitilojen, tapahtumien ja myymälöiden lisäksi myös koteihin, jolloin sisustukseen saadaan lisää näyttävyyttä ja monimuotoisuutta.Kalusteisiin on myös mahdollista lisätä ja vaihtaa erilaisia brändipinta-aloja, joiden avulla oma ilme saadaan vielä vahvemmin esiin.
Tuotteiden kompaktius ja koottavuus säästävät toimituskuluja ja energiaa, kun mahdollisimman paljon tuotteita saadaan mahtumaan yhteen ajoneuvoon. Koottava ja edelleen purettava rakenne myös mahdollistaa sen, että kalustetta on näppärä varastoida ja käyttöympäristöä helppo vaihtaa.
OOJA Displays sai nimensä varsinaissuomalaisesta epävakiintuneesta sanasta ”ooja”, jonka kuulee siinä työhanskojen taputtelun lomassa asioiden valmistuttua tai kahvipöydässä kun ilmaistaan, että kahvia on kaadettu tarpeeksi.

Ota yhteyttä!

+358 (0) 44 034 0341

info@ooja.fi

takaisin