T001

T001 on monipuolinen pop-up kaluste.  T001 kalusteeseen on mahdollista ripustaa julisteita, kylttejä ja markiisin.
Oojan kalusteiden tapaan rungon osat mahtuvat purettuna kalusteen omaan laatikkoon.

Kysy tarjousta tai lisää kustomointimahdollisuuksista!+358 (0) 44 034 0341info@ooja.fi

takaisin

T001

T001 on kompaktisti varastoitava ja monipuolinen tiskikaluste. Sitä voidaan käyttää niin pystypöytänä, lisätyötasona, palvelupisteenä tai myynti-/kampanjakalusteena.
Kalusteen pääasiallinen käyttö ja säilytys on sisätiloissa. Oojan kalusteiden tavoin rakenne on kompakti, uudelleen koottava ja pakkautuu kalusteen omiin laatikoihin. Kokoaminen ei vaadi työkaluja ja se onnistuu n. kymmenessä minuutissa.
Kalusteen mukana tulee ohjeet joiden avulla voit teettää kalusteeseen kangasbanderolleja täyden palvelun painotaloista. Kalusteeseen voit myös halutessasi ripustaa mm. kyltin tai valaisimia ja kasveja.
Kalusteen lisäosina on rakenteeseen kiinnitettävä puuvillamarkiisi (T001_awning). Markiisin mukana tulee myös ohjeet joiden avulla voit teettää omia markiiseja haluamallasi tulosteella ja ominaisuuksilla täyden palvelun painotaloista tai haluamastasi kankaasta omalla ompelijallasi.
Kalusteen kustomointi-mahdollisuuksien avulla haluamme varmistaa, että T001 kaluste on mahdollisimman monikäyttöinen, muokattava ja pitkäikäinen.

Hinta alkaen: 1 550€ +alv.

Kysy tarjousta tai lisää kustomointimahdollisuuksista!+358 (0) 44 034 0341info@ooja.fi

takaisin