+ pöytäständi

W001 on seinään kiinnitettävä, muokattava ja monipuolinen hylly pientavaroille.Hyllyä voidaan käyttää niin yksityisissä, kuin julkisissa tiloissa, joissa se palvelee monipuolisesti pientavaroiden ripustuksissa ja esillepanoissa.
Kalusteen muotoilun lähtökohtana on ollut tavoite tuoda kodin tai myymälän pientuotteet ja tavarat kauniisti ja näyttävästi esiin. Hyllyn tausta toimii kuin canvas, jolle voit asettaa tuotteita esiin luovasti ja monipuolisesti eri ripustustasoja hyödyntäen.
Taustalevyjä voidaan kiinnittää seinään myös rinnakkain ja päällekkäin, niin että voit rakentaa isompia kokonaisuuksia omien tarpeiden ja tilan mukaan.
Pakkauksen mukana tulee koukkuja ja erikokoisia hyllylevyjä. Näiden lisäksi voit tilata lisää erilaisia ripustimia ja tasoja.
Oojan tuotteiden tavoin rakenne on kompakti, uudelleen koottava ja pakkautuu litteään pakkaukseen.

Kysy tarjousta tai lisää kustomointimahdollisuuksista!+358 (0) 44 034 0341info@ooja.fi

takaisin

W001

W001 is a wall-mounted, modifiable and versatile shelf for small items. It can be used in both private and public spaces, where it is versatile for hanging and displaying small items.The design of the furniture was based on the goal of bringing attention to the small products and goods of the home or store. The shelf background functions like a canvas, on which you can display products creatively and versatilely using different levels.
The backplates can also be attached to the wall side by side and on top of each other, so you can build larger units according to your own needs and space. The package comes with hooks and shelves of different sizes. In addition, you can order more hangers and levels.
The structure is compact, ready-to-assemble and comes in a flat package.

Starting price: 250€ +alv.

Ask more about customization options:+358 (0) 44 034 0341info@ooja.fi

back